Followers

Amarah

Hari ni ku rasa betul betul moral down. Ku na tanya , salah ke kalau kita na advice orang yang kita sayang even orang tu ta sayang kita? Salah ke menyayangi orang yang ta menyayangi kita? Salah ke caring pada orang yang langsung ta caring kat kita ? Wtf! Maybe i have got the answers today.  Ok fine! Memang salah pun buad tu sume. Ko tao ta yang ku advice ko sebab ku sayang kat ko la bodoh. Ku ta nak ko sakit . Ko tao ta ku sangat risau bila ko sakit. Bila ko sedih, ku lagi sedih. Ouchhh..damn! U make me feel really really moral down la vongok! I'm trying forgeting u. Haishhh..why it is too hard? Mengapa? Kenapa? Salah siapa? Shit! Rasa macam diri ni langsung ta diperlukan siapa siapa lagi. F**king feeling! Dah dah. Get out from my mind! Perit betul hati ku skunk. Rasa macam di toreh toreh. Why i can't be a heartless? If I could...ermmm.

p/s: bahasa tidak dapat ditapis kerana berada dalam keadaan amarah.


No comments: