Followers

ATTENTION! wanita sila baca!

tengah duk online fb tadi, terbaca lak satu story. so na share dengan korang especially kaum WANITA! sila ambik attention ye puan puan n cik cik. kaum laki pun ta salah tok ingatkan family korang kan. sila HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA. seeloknya check dulu expired date, kualiti n most important kebersihanya. takut takut ada pulak telur binatang dekat atas tuala wanita tu kan. prevent better than cure!

Seorang chinese student yg berusia 17 tahun dari negara yg ta dapat nak dikenal pasti didapati muntah muntah macam orang mengandung tu la kan. pelajar tu seorang remaja miskin dan bapanya pula seorang penjual tuala wanita. disebabkan banyak tuala wanita yang expired, si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya. macam re-use jugaklah kan. almaklumlah kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot. so anak anak dengan bini dia pun pakai jew lah tuala wanita yg dah expired tu. lepas beberapa bulan si anak mengalami muntah n loya tekak macam ibu mengandung tu. dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa apa penyakit anaknya. then diorang dapat berita yg sangatsangat mengejutkan. doktor telah mengesahkan bahawa si anak telah MENGANDUNG! owh..no! pelajar tu pun teramat lah hairan n pelik kan. dia menafikan bahawa dia mengandung coz dia ni takde pun teman lelaki, masih bersekolah dan ta pernah pulak melakukan hubungan seks. scan punya scan, telek punya telek, taraaa!!! doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUS yg dikandungkan oleh pelajar terbabit. wtf! orang lain pregnant baby manusia. mungkin KETIKA PERIOD TELUR TELUR TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJAR TERSEBUT. munkinnn lah kan. then doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana didapati anak anak tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut. sadly, pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lagi kerana keseluruhan dalaman pelajar tersebut telah dicuci gara gara dikhuatiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu.

 tu dia...anak anak tikus yg amoi tu bersalin. yerkkk..agak geli disitu!

Moral of the story: kalau na beli pad tu silalah check EXPIRED DATE n make sure pad yg dibeli tu BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR TELUR BINATANG hookay! silap silap karang ada telur lipas pulak kan. marilah kita sama sama menjaga kebersihan agar kes geli geliman macam ni ta jadi lagi.

*psttt...psttt...betul ke pad ada expired date. na tengok kat mana erk? ta penah nampak pun.

6 comments:

fya zainal said...

eeeeeeeuuuu..ada juga mcm tu?
mana nak tgk expired date tu??

MisApple said...

entah lah.
penat belek pad tu.
ta jumpa lak expired date.

Hanani Izzati said...

betul ke ni?

MisApple said...

tah la.
tp act ni artikel dlm bhsa cina.
then ada yg translate ke bm.

ila haron said...

nk copy paste artikel u yer.....
i letak ur link....

MisApple said...

ok, sila lah.
ta salah nak share information :)