Followers

Award, Award dan Award.

tengs a lot to kifii yg sudi bagi award nih pada kaka apple.
terharu woo..bole nampak ta muka terharu ni? hahaha.
sayang u lebih lah! muah muah muahhh...
ok, nak mula jawab soalan nih.
ehem ehemmm... (memang bajet lah kan)

soalan pertama
Sila jelaskan kenapa anda suka berblogging .
 benda alah nih dah jadi macam diari canggih aku pun. terpaksa korang baca luahan perasaan aku kan. sabau jew lah erk. hehehe.

soalan kedua 
Apa motif anda nak tarik follower ? Anda superstar ke ?
 owh..korang ta taw lagi ke? i'm superstar wannabe. ok, stop dreaming! *maaf.

soalan ketiga
Cerita sikit perangai anda .
independent. aku punya gila gila toksah cakap lah kan. sikit jep kan?

soalan keempat
Best tak dapat award ? Excited maybe ?
gila excited lah! rasa macam nak lari keliling kampung bagitaw aku dapat award. *over! hahaha.

soalan kelima
Pernah tak terfikir nak masuk magazine aka nak me-war-warkan blog anda ?Mengapa ?
ta tercapai dek akal ku la pulak. blog pun cincai punya lagi mau berangan ka?

soalan keenam
Sila tag lima blogger lain untuk menerima award ini .
 eyh...soalan ke nih??? confius lak aku. *blurrr~
(aku jawab kat bawah yg 2nd award nih)

 *****
award from kax lak kali nih.
tengs a lot dear.
muah muah muahhh jugak!

 owh no! again...question! bole fobia lah macam nih.

Soalan 1.
Apakah Nama Pena Yang Sesuai Di Berikan Kepada Syazwan?
 better tuan punya blog pilih nama pena sendiri. hanya anda yg memahami diri anda. tapi lau nak letak wan bole gak. so kalau nak say 'hai' bole cakap haiwan... *kejam! hahaha.
Soalan 2.
Apa Perubahan Yang Korang Rasa Perlu Untuk Blog Bermulanya Sebuah Kisah Nie?
nanti bagi blog tu nampak merah sikit k. merah itu menawan! * nak jugak suruh letak my favourite colour. hahaha.
Soalan 3.
Apakah Komen Anda Tentang Blog Nie?
#Jawab Jujur2 ye..Kalau Menipu Untuk Jaga Hati,,,,,,,,,,Pun Boleh..Hehehe
jujur erk? no comment. sorry lah ta follow pun blog syazwan before this kan.

Tugas Terakhir Kepada Follower Bertuah:
Tag Kan Kepada 10 Rakan Anda Yang Lain..
Dan Panjangkan Lah Award Nie..
Di Beri Keizinan..

kifii (ambik award yg 2nd tu jep)
aki 
kax (ambik award yg 1st tu jep)

silalah ambik yep wahai rakan blogger ku yg cute lagi sweet :)
 korang ambik both k.
*****
award dari aki kali nih.
even dah pernah dapat tapi tetap excited taw.
tengs muah muah muahhh pada aki.

 soalan nih aku dah jawab dekat SINI 

12 comments:

James Buns said...

dem nama gua tak de.

MisApple said...

aik..macam mana nama lu bole tercicir nih?
tapi kalau gua letak nama lu.
macam pelik jep.
sebab semua gurl kot.

nurnatrah said...

yeayy.tengs ehh apple comel..~

MisApple said...

welcome dear :)

aki.tilu said...

yeah,..aki dpt awrd lagi,..best nya blogging

MisApple said...

congrats aki :)
ta dapat oscar award,
award kat blog pun jadi.

siti nur kaxzmilah said...

wah3~ dapat award lagi~ ahakz~ thnx apple sayam~ wah3~

MisApple said...

welcome dear :)
soalan tu jawab jgn ta jawab erk.

aki.tilu said...

hoho~ 2lah pasal..dpt award kt blog pun da golek2 epy :P

MisApple said...

sampai golek golek tu.
memang ta tahan lah kan.
hahaha.

aki.tilu said...

haha,..mmg x thn :D

MisApple said...

lain kali kena sedia kan tilam sekali lau bagi award kat aki.
bole aki golek golek.
hehehe.