Followers

Banana Stories 1st Giveaway

semalam waktu tengah godek godek kat shoutmix, terperasan lak shout dari enna banana ajak join giveaway yg enna anjurkan. look so interestinggg... so apple ambik keputusan nak turut participate. bole lah mengerat kan silaturrahim kan? kan? korang korang yok la join jugak BANANA STORIES 1ST GIVEAWAY! actually apple dah terpikat dengan blog enna since 1st time terterjah ke blog dye. sangat cute n awesome! walaweyyy...


apple kena teka antara 3 orang kat bawah ni, mana satu NORITAH...soalan killer betul! adoyaiii...korang rasa mana erk? A ke? B mungkin? C pun bole kan? dah macam jawab exam dah gamaknya. setelah diteliti, ditelek, dijampi bagai...apple, apple agaklah kan...

noritah is A

betul ta enna? betul ta? kena bagi betul jugak taw! nak botak kepala fikir. hehehe...

so, DONE! ngeee~

2 comments:

Enna Banana said...

awwww...
sayang! thanks taujoined my GA!
nanti enna akan bagitahu ke answer okay! wink wink ^.^

MisApple said...

orite sygs!