Followers

Cadbury Eyebrow

korang mesti pernah tengok iklan cadbury kan?
ala..yg ada budak laki n budak perempuan  terangkat angkat kening depa tu.

video
haa..ni lah iklan yg korang bole tengok kat tb.
aku try kot nak buad tapi susah bbe!
takde talent lah. hehehe...

video
yg ni versi dewasa yg ta bole tengok kat tb.
depa try tiru sjibik cam yg original.
tapi aku benci yg ni coz depa tulih
'chocolate make u fat'
bagi aku makan coklat bole buad aku rasa bahagia. heaven!

video
versi kanak kanak yg sumpah ta menjadi.
pape pun diorang dah berusaha sedaya upaya.
cuba lagi next year k!


video
awekz melayu pun nak tunjukkan kebolehan angkat kening.
depa ni dah bole bergandingan dengan ziana zain.
depa ada buad versi idung kembang jugak.
tapi ta berapa nak menjadi lah.
but cubaan terbaik di situ.

video
iklan yg membawa impak maksima sampai budak sekolah terpengaruh jugak.
menjadi jugak diorang buad.
nanti bole korang jadi kan taktik baru menawan hati awek k.
huhuhu~

video
depa buad kira dah jadi dah.
tapi ta tahan gelak lak.
yg sorang tu ada dimple lah.
wahhh..look cuteee...peewittt~
ok apple, stop mengatai!
hehehe...

korang rasa dalam banyak banyak video,
yg mana terbaik???
ta termasuk iklan yg original k!
pape pun thumbs up kepada depa semua.
good job!

13 comments:

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking..br tahu pasal blog ni.

kuang3x...ramai pulak yg try wat iklan tu :-D

anyway kalau ada masa, silalah ke blog saya :-D

regards,
BLADE EDGE

MisApple said...

taw takpe.
kuat betul pengaruh iklan tu.
neway, tengs singgah ke blog yg tah pape jep ni :)

♥ Funna ♥ said...

hahaha so funny la video2 tu..i loike!!

+dieabella+ said...

lorr.byk version gupeye..hehe..

AiN Z said...

kalau saya padnai angkat kening dua2 belah dah lama say abuat.. hahahaha

fara said...

HAHA mmg bestlah vids nih!
try nak wat tp tak boleh.
huhu

MisApple said...

@funna:
apple pun suka tengok.
macam macam lah.

@dieabella:
actually ada banyak version lagi.
tapi ta lalu na letak sume sekali.

@ain z:
a'ah kan.
bole apple join berduet jugak.
hehehe.

@fara:
sama lah dengan apple.
ta terangkat kening.
pas ni kita blaja dari depa jew lah.
hehehe.

deefaLya~ said...

kelakar.hahaha. btw, following youu. =)

MisApple said...

hehehe...
tengs deefalya.

zeera said...

kelakar tgk iklan vid angkat kening
nak tergelak tengok..keh keh keh
yg paling terbaik ialah budak skola berbaju biru :)

MisApple said...

budak sekolah tu buad memang jadi.
tapi diorang takde belon lak.
hehehe...

missamy said...

waa
sy pun suke tgk dak laki yg ad dimple tuhh .
kiutt jee :)
n video dowg laa l0t yg pling tbaik .

MisApple said...

cute kan? kan?
apple dah cop dulu.
hahaha...
memang gatai lah kan.
ngeee...