Followers

Killer Question

oleh sebab sekarang nih minggu exam,
so apple terasa rajin ya amat nak buat latihan menjawab soalan hookay.
neway, tengs to aki and bynakeroppi for tagging me :)

1.pe bende pling penting dlm idop korunk?
ofcourse lah my lappy.
my temteh jugak :)

2.benda terakhir korunk beli gne duit sendiri?
makanan lunch tadi
3.di mana tempat korunk nak melangsungkan perkahwinan korunk dan tema perkahwinan korunk nnti? 
gulppp~ sempat ke aku kahwin?

4.adakah korunk sedang bercinta sekarang?
NO!  

5.berapa lame korunk akan mencintai kekasih korunk?
lover pun tarak.
but still loving my ex. *crazy! 

6.dimana korunk slalo jmp kekasih korunk?
hmmm...bosan!
next!

 7.novel/buku/majalah terakhir korunk beli?
majalah remaja.
selalunya borrow jew orang lain punya. *saving. hehehe.

8.apakan name penuh korunk
ROSHAZRENA BINTI MOHD HALIKI
haishhh...nama pendek jew pun tapi orang lain selalu salah eja.
dah tu sumtime sebut pun salah. adoyaiii....

9.atr mak n ayh korunk,mne yg korunk lg mesra?
ayah lah senang nak communicate.
mak garang macam lion king woo. sumpah ta tipu! *gerun!

10.namakan orang yg betul2 korunk nk jmp dlm idop
A.S.B.M.N. korang kenal ta? hahaha.
artis ke tokoh ke angkasawan ke apple ta nak jumpa coz dah boring. *bajet hot kot.
alah..diorang bukan kenal apple pun, so buad apa nak jumpa diorang.

11.adakah korunk bsuh bju sndri?
yup. rajin kan? *perasan!
tapi kalau syiling banyak, mesin lah yg tolong basuh.
bukan apa, ta baik membazirkan syiling yg berlambak tuh kan.

12.di mana tempat yg korunk btol2 nk g
paris, teringin gila nak melepak kat eiffel tower.
mekah pun nak sangat pergi. nak rasai ketenangan di sana sambil beribadat.

13.plih slah satu,peluk atau cium
 nak dua dua bole ta?
apple memang tamak ye! hahaha.

14.beritahu 3 perkara tentang org yg tag korunk
aki - tingal kat sabah.
minat indie lah kot.
 nama penuh Nur Attila Shaisin
*
bynakeroppi - gila keroppi
dah berpunya *boys, korang takde peluang k.
nama penuh Nurhaslina bt Che Ali

15.lima benda korunk sgt syg dlm idop korunk
my lappy
my temteh (teddy bear)
my bantal peluk musyuk *ta bole tidur kalau takde
my cybershot
my sony mp3 *gadget paling lama bertahan dengan apple

16.lima lagu korunk suke n slalo dgr
for the rest of my life by maher zain
today was a fairy tale by taylor swift
hey, soul sister by train
di saat aku mencintaimu by dadali
ku ingin kamu by romance
*lagu dah lapuk? ada apple kisah? janji sedap telinga apple dengar =p

17.bile tarikh lahir korunk n korunk smbut besday kt mana thn lps?
10 april 1991
last year kat matrik lagi, tengah study week. budak budak aras apple buad surprise party.
korang, korang sangat sweet tahu. patutlah korang weird betul minggu tu.
kenyang gila malam tu even makan dalam kesejukan. serius mengigil kena simbah air.
lastly semua orang comot jugak. best ta mandi ramai ramai dekat pukul 2 pagi?

18.tujuh org blogger korunk nak tag
and awak! *sapa yg baca ni

19.cerita sikit psl blogger pertama korunk tag
nak masuk form 4
tinggal kat sungai petani
ada kekasih bernama herry
*betul ta kifii?

p/s: latihan dah siap! agak agak bole dapat A+ ta ni?

3 comments:

James Buns said...

gua tak pandai main tag-tag.

=_=

Syasya Elmo said...

thanks apple (;
nty syasya jwb okie ♥

MisApple said...

@james buns:
ta taw bole belajar.
hehehe :)

@syasya:
welcome :)
sebelum jawab study dulu erk.
hehehe.