Followers

Natural Beauty Contest

tengs syasya yg telah tag apple untuk join contest nih.
dengar jep nama contest nih apple dah kelu!
 yelah kan...apple nih bukannya comey pun kan. ta layak kot. hehehe.

Syarat-syarat penyertaan.
1- Mesti ada blog, takde blog pergi sign up blogger, NOW!
2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest
3- Takyah follow pun takpe, tapi nak follow lantak kau ah kan.
4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini contest NATURAL BEAUTY. Make-up tebal juga dilarang keras ye.
5- Gambar boleh bersama dengan Bestfriend anda, Boyfriend anda atau Pet anda. Mesti paling cute dan comel -__- Kalau sorang-sorang pun boleh juga :)
6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)


*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog anda. Tepek muka kau tu.

*Letak link entry anda tersebut di fan page http://www.facebook.com/pages/Contest-Natural-Beauty/162953130393551, jangan letak kat entry nie. Tak layan.
*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu, kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.
*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. 5 Gambar paling ramai orang LIKE kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama.


pic yg akan dipertaruhkan adalah...
jeng, jeng, jeng...
taraaaaa.......
setelah di belek folder nak cari pic belum edit punya pasal.
terjumpa lah pic zaman kat matrik dulu.
with nisa si kudut kudut. my best fren yg sengal k.
takde edit langsung pun. make-up tebal pun tarak. pergi kuliah jep kan.
tapi cahaya matahari buad kan pic nih terang hookay.

blogger yg apple nak tag:pdate


p/s: apple asyik tag orang yg sama jep kan. korang jangan marah k. moh lah join. weeee~

update: sudi sudi lah korang klik like di SINI then klik like di SINI jugak. tengs korang :)

5 comments:

byna said...

heee...contest lak ye..xpenah buatpun even d tag..xpe2 t byna try buat ye..tp xtau ble..lagipun nk join contest cm xssuai..muke kite xcumil cm apple..heeee...

aki.tilu said...

hoho~ xphm,,.tp nak join gak :P

MisApple said...

@byna:
byna cute lah.
byna jep yg ta sedar kot.
apple ta cumil pun cam buah apple merah.
hehehe.
nanti dah buad bg taw apple k.
bole apple like pic byna tuh.

@aki:
baca lah syaratnya.
dah buad nnt inform k.
so apple bole like pic aki.

aki.tilu said...

aki dah wat :) lalalala

MisApple said...

ok! nanti apple like.
hehehe.