Followers

wow! award lah!

hari ni apple baru ambik award yg sangat cumil. suka suka suka~ tengs a lot to lebah nakal! nak tengok ta award cumil tu? nak lah, nak lah. lau korang ta nak tengok pun, apple tetap nak tayang award cumil tu =p


. : PENGERTIAN AWARD INI : .
PENSEL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda
dan mencerminkan satu nilai penghasilan.
FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist
yang betul-betul layak menerima.
LOGO bulat kelip-kelip
Jika diperhatikan betul-betul, ia adalah manusia
yang berkepalakan monitor komputer.
Ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak
menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

betul kan cumil? blogger yg buad award ni mesti sangat kreatif. see lah, siap ada meaning bagai :)
apple nak share kan award ni dengan:


7 comments:

cik misteriusha said...

ahaks..sengal
but makin advance kwn ak ni ea
:)

umar yg cute said...

wahhhhh terharunyerr thnx a lot apple num 1 plak 2 waaaa terharuu na nangis na nangiss....

MisApple said...

@cik misteriusha:
hidup kena lah maju ke hadapan.
ta kan nak mundur lak kan.
hehehe.

@umar yg cute:
welcome umar :)
wah..jangan lah nanges.
banjir pulak kang.

Enna Banana said...

sayang!!!! terharunya ^.^
nak nangis berbaldi-baldi jeh rasa
nanti enna buat entry pasal award ni okay. muaahhxx..tq!!

MisApple said...

haishhh..ta mo nanges nanges.
elok elok banjir nak reda,
nanti jadi teruk balik.
welcome dear :)

Enna Banana said...

ni hah linknya!
enna dah balas okay! :)

http://enna-banana.blogspot.com/2010/11/award-from-misapple-and-kasyah.html

MisApple said...

ok, sudah tengok.
hehehe.