Followers

Scandalism

online fb hari ni macam best jew. diorang semua dah upload pic pic parti liar. ups...liar ke? ta payah liar sangatlah. i mean pic waktu reunionlah. haishhh...korang dah fikir lain lah tu! nak tengok ta pic nye? kalau ta nak tengok sila pejam mata. werkkk =p




haa..ni lah semua classmate aku waktu darjah 6 dulu. ta sangka setelah bertahun lamanye dapat berkumpul balik. bukan senang taw nak kumpulkan semua balik. nak pulak zaman dulu mana ada lagi fb ni. korang aku enjoy sangat malam reunion tu. best giler hangout dengan korang. hope next time kita dapat gather macam ni lagi. take care korang!

dah, dah! jangan nak buad sad story lak malam ni. actually aku nak cite yang waktu fb-ing tadi aku ada chat dengan roomate aku waktu kat matrik dulu. borak punya borak, aku cakap lah yang aku bosan duk umah. pastu ex-roomate aku tu suggest aku keluar dengan bf or skandal aku. mak aihhh...mana aku nak cari tu semua. aku single mingle kot. jangan kata bf, skandal pun tarak! cehhh...mentang mentang lah minah tu ramai skandal, dia bole kata lagu tu kat aku. nak kasi aku jeles ke hape. aku kan setia, mana ada skandal. perghhh..bf pun tarak, nak setia kat sape lah aku ni kan. hmm...bila difikirkan balik, aku ni baik sangat ke? aku kan takde bf. why not aku berskandal jew? bukannya ada sape nak marah pun kan? kan? tapi...aku malas la pulak nak berskandal. aku kan dah dewasa. aku perlukan mr right bukannya laki yang ta habis habis nak berfoya. bukan jugak mencari mr perfect. tapi aku kan masih muda lagi. apa salahnya berskandal and berpeleseran? dah kahwin nanti ta bole buad macam tu lagi kan? so bila lagi nak buad macam tu?

p/s: korang rasa perlu ke berskandal ni???

7 comments:

khairunnisa ♥ said...

tak perlu skandal ;)

aki.tilu said...

scandal2 x yah la,..hek3
lme apple x update,..hehe,.apple is back :P

zaidi zaim said...

bersyukur ats ape yg ade lebih baik...

MisApple said...

@khairunnisa:
baiklah.
skandal ta baik tok kesihatan.
hehehe.

@aki:
ok, takmo skandal skandal.
yuppp..apple is back!
(semangat membara ni)

@zaidi:
means?
ta perlu berskandal n ber-bf ke?

aki.tilu said...

hehe,,,gud2 :)

Fara said...

nape perlu scandal klu x dak bf..??
so..perlu cari bf dulu klu nak scandal..hehehe

MisApple said...

@fara:
cari bf?
errrr...ni yg lemah ni.