Followers

Tengs to Kawaii Gadget

ok, post yg lepas apple ada bagi taw yang apple dah menang kawaii gadget's contest. mommy pinky pun dah pos present tuh pada apple. apple pun dah terima pagi tadi. suka sangat present tu. cute gila! tengs a lot kawaii mommy! nak tengok ta hadiahnya? nak tak? nak nak?
taraaaaa....ni lah presentnya...


cute kan? kan? ni lah mp3 mashimaro 4gb. apple dah mula guna pun :) gelojoh ta? hahaha. mesti korang tertanya kan apalah yang apple dah buad sampai dapat hadiah cute macam tu. siapa join jugak contest ni sila angkat hidung! ok fine, apple ta nampak korang pun. huhu~  actually blogger yang join contest ni kena pilih 1 lagu and ceritakan pape pun berkaitan lagu yang dipilih tu. kalau nak taw lagu apa yang apple pilih sila CLICK HERE

p/s: sila jangan jeles. hehehe...

1 comment:

nsmloveat said...

bg aku jelaa. membe2.haha ;b