Followers

Memories with Delta

korang nak tengok video ta?
kalau mahu kasi angguk lu punya kapala. hahaha.

WARNING!!!
sila sediakan tisu sebelum tengok <-----peringatan untuk apple sendiri


credit to farah liyana n farah are-in!
korang telah berjaya buad kami (kenyalang/delta) menitiskan air mata.
aku rindu gila gila kat korang semua <3
bole pulak kan melayan perasaan tengah malam ni.
ni lah kenangan n pengalaman yang aku ta kan dapat kat tempat lain.
sayanggg korang ketat ketat!
muah muah muahhh <3

Portal

wahai portal komuniti uum,
ko telah mandatangkan kemarahan aku nampaknya.
terkentut kentut aku tunggu result tahu ta.
nahhh! tumbuh sebijik pimple ko tahu.
habis semua google chrome, mozilla, internet explorer aku try.
sampai lebam jari aku merefresh.
aku rasa lau google tu bole cakap mesti dia nak kata,
'bosan aku tengok ko taip portal uum'
bengang! nervous! marah! gila meroyan!
FULLSTOP

p/s: anugerah juara lagu 25 hampeh! kecewa A.P.I. ta menang =.='

Azam New Year

aku: apa azam new year ko?

beliau:  aku nak cari cikgu azam. haha.

aku: bangang ah ko! macam tu azam aku nak cari bf nama azam.

beliau: mesti ensemkan azam tu. hahaha. azam aku nak jaga kesihatan n nak jumpa n*** untuk yang terakhir kot. mana tau kan. hmm...aku rindu sangat sangat kat dia.

aku: janganlah cakap yang terakhir weyh. sedihlah aku.

perghhh...sumpah aku sentap baca text ko tu.
ko janganlah pergi lagi. ko pun nak tinggalkan aku ke? ko ta kesian ke kat aku?
kalau ko pergi siapa yang nak caring sal aku? siapa yang nak pujuk aku makan bila aku takde selera? siapa yang nak pujuk aku makan ubat bila aku sakit?
kalau ko takde...dah takde orang nak jerit 'ko gilaaa' lagi kat aku. bila aku tension dah takde orang yang jadi mangsa dengar jeritan aku. dah takde lagi orang yang nak lawan jerit dengan aku.
weyhhh...ko kan papa aku. ko ta bole pergi lagi. ko kena jaga aku dulu.
nanti siapa lagi nak text aku cakap 'anak ta guna'.
papa...ko janji ye jangan tinggalkan aku! janji makan ubat ikut time taw! janji taw jaga diri elok elok!
ko lah membe laki paling rapat dengan aku. aku sayang gila kat ko sebagai membe.
kalau ko takde...sunyilah life aku. nanti aku ta taw nak kaco siapa lagi.

hmmm...aku rasa serba salah pun ada.
ko sakit tapi ko sembunyikan dari family n membe membe keliling ko.
hanya aku n n*** jew yang taw pasal sakit ko tu.
tapi n*** dah tinggalkan ko. aku memang nak jaga ko. tapi kita study jauh jauh. aku hanya mampu jaga ko dari jauh. rasa nak jew bagi taw membe kolej ko pasal condition ko.
tapi ko dah suruh aku promise supaya jangan bagitaw orang lain.
aku ta nak brake promise kita. tapi aku risaukan kesihatan ko.
hmmm...aku ta taw apa yang patut aku buad.

papa...aku doakan ko semoga panjang umur.
n semoga hasrat ko nak jumpa n*** tercapai.
tapi moga itu bukan pertemuan korang buad kali terakhir.