Followers

Memories with Delta

korang nak tengok video ta?
kalau mahu kasi angguk lu punya kapala. hahaha.

WARNING!!!
sila sediakan tisu sebelum tengok <-----peringatan untuk apple sendiri


credit to farah liyana n farah are-in!
korang telah berjaya buad kami (kenyalang/delta) menitiskan air mata.
aku rindu gila gila kat korang semua <3
bole pulak kan melayan perasaan tengah malam ni.
ni lah kenangan n pengalaman yang aku ta kan dapat kat tempat lain.
sayanggg korang ketat ketat!
muah muah muahhh <3

7 comments:

cik misteriusha said...

<3 <3 <3
the sweetest memory ever
sgguh if ader time
wish all of us dpt jmpe blek :)

bidadari hati said...

aku nak video 2 !!!

AiDa DiNo said...

send video ni kt email ak. aida_umira@yahoo.com.

anta au. :)

MisApple said...

@cik misteriusha:
hope sangat dapat gather n melepak together mcm dlu.
really miss dat time.

MisApple said...

@bidadari hati:
lorh...kan farah dgn are-in dah upload kat fb.
aku cilok dari situ lah.

MisApple said...

@aida nino:
weyh ko still nak aku sent kat emel ko ke ?
apsal ta ambik dari fb jew ?

MisApple said...

@aida nino:
weyh ko still nak aku sent kat emel ko ke ?
apsal ta ambik dari fb jew ?