Followers

Eco Park, Taman Botani

siapa yg dah pernah pergi eco park sila angkat hidung. haha.
ta ramai lagi kot orang luar yg taw pasal eco park tapi kebanyakan orang ipoh selalu lah pergi sana.
view kat sana sangat cantik taw! ramai kot pengantin buad photoshoot kat sana.
so kepada korang yg nak ke sana haruslah bawak DSLR ye.
tapi pada siapa yg ta memiliki kamera kacak itu macam apple silalah bawak cybershot anda hookay!
 

korang mesti nak taw apa itu eco park kan?
korang jangan sangka kat sana hanya tempat untuk photoshot lak.
actually macam macam korang boleh buad kat sana weyh.
kepada sesiapa yg berniat untuk kuruskan badan macam apple ni bole lah melakukan rutin exercise anda di sana yaw.
kawasan dye sesuai untuk orang berjoging juga di sediakan peralatan exercise selain taman mainan kanak kanak taw.
 dah macam p gimnasium pun ada. haha.

ermmm...sesiapa yg masih single macam apple ni ha haruslah jeles bila ke sana ye.
mana ta nya sangatlah ramai couple berasrama berasmara yaw.
maksiat! maksiat! *padahal jeles* haishhh =.='

bila berdua-duaan, haruslah ada yg ke 3. hehehe.

tasek kat sana pun cantik taw ada banyak ikan dalam tu.
so korang bole lah derma roti expired kepada ikan di sana ye.
ikan dalam tu pun besar besar nampak lazat jew lau dibakar. nyam nyam~
tapi awas! korang jangan pulak bawak segala macam kejadah alatan memancing korang tu?
huhhh? kenapa lak? sebabnya.....taraaa!
 nampak tu? dilarang memancing hookay!

yok kita tinjau lagi kawasan eco park.
korang layan jew lah pic apple si model ta laku ni ye. hehehe.
ni lah kaum kerabat apple. haruslah pic apple paling banyak kan. weee~

best kan tempatnya? aman damai jew.
so apa korang tunggu lagi?
marilah beramai ramai mereleasekan tension di eco park!
sen ta ramai? dun worry hookay!
masuk adalah PERCUMA!!!

No comments: