Followers

hoooray!

hoooray!!!
happy siot aku malam ni! happy like crazy ko tau! hahaha.
guess what?
orang yg aku sayang invited aku baca blog dye yg private.
bf aku ke? nope lah!
aku ni single mingle lagi kot. ta laku lah katakan =.='
actually she is my mummy *not my real mum hookay*
senang cerita bff aku lah tapi aku panggil dye mummy.
why? sebab aku gedik nak panggil dye macam tu. hahaha.
mummy, tengs for the invitation yaw.
i love u more n more.
muahhhhh!!!
sumpah aku terharu gila gila weyh.
i'm the ONLY 1 her follower tau.
actually mummy aku ni memang dah lama benor ada blog.
oleh sebab kisah dalam blog dye sangat personal, so dye privatekan lah blog tu.

ouh another 1...guess what?
tadi aku text dengan mr ehem ehem.
bole lah lepas rindu sikit kat dye.
but kitorang cakap pasal bola je pun. nothing special lah.
tapi tu pun dah buad aku happy. gilakah aku?
apa lagi topiknya kalau ta lain ta bukan pasal torres yg dah tukar kelab tu.
dari liverpool beralih arah ke chelsea.
but he said ta kisah cause carrol n surez lagi power.
lagi kitorang cakap pasal man u yg kalah pada kelab bawahan.
as usual dye memang fuck man u dari dulu.
aku ingat lagi dye penah bagitaw yg dye fuck christiano ronaldo.
hmmm...nevermind lah kan.
setiap individu ada pendapat sendiri kan.

pagi esok aku dah nak berambus dari ipoh ni.
sintok kata mari, ipoh kata pergi!
macam malas nak balik uum pun ada.
bukan apa kalau aku balik sana nanti mesti bz gila. haishhh =.='
tapi duduk rumah pun bosan lainlah kalau mereka ada kat rumah kan.
mereka tu i mean my sys n cousins lah.
uum...sila bentangkan red carpet esok!
sekian.

5 comments:

princess mica said...

Eleh~
ros aku pon dpt jgk invitation tu..
hhaahah..
rse cam V.I.P lak..
auwww *blushing..
hahhaha

+akufobia+ said...

aku pun dapat.

cik misteriusha said...

hehe.. awww i yg blushing
i just invite my sygs taw
my bestie <3
tenkiu darling sume
btw ros slamat kmbali ke sintok!!
uum...sila bentangkan red carpet cpat
haha TERBAEK BANGAT!
(p/s : oooo yg tersyg msj ye..ngee jeles2)

Imran nyambek said...

gua tak dapat.aarrgh

MisApple said...

@princess mica:
ok i'm not the only 1.
kita kan memang vvip.
auwww~

@akufobia:
eyh...yeke.
untunglah dapat jugak.
hahaha.

@cik misteriusha:
special student perlulah ada red carpetkan.
hehehe.
alah sekejap jew pun textnya.

@imran nyambek:
tu lah hang ta sign kontrak lagi.
mana nak dapat.
hahaha.