Followers

hye kawan kawan!

hye kawan kawan!
dah lama apple ta update blog kan.
actually banyak jew modal apple nak cerita tapi kesibukan menghalang apple untuk update blog.
haishhh...dah macam pm lah pulak cakap macam tu kan. hehehe.
haa...1stly apple nak mintak maap pada korang korang yang dah lama tag apple.
sorry lah apple ta sempat nak buad. maafkanlah hamba Allah ini ye =.='
sekarang apple tengah cuti mid sem tapi seminggu lebih jew pun cutinya.
cuti kali ni lebih best dari cuti sebelum ni rasanya.
maybe sebab cousin apple tinggal kat umah apple plus hari hari keluar kan.
tapi tadi apple dah hantar kaka apple kat medan gopeng coz dye nak balik melaka.
after that p medan kid lak hantar cousin apple nak balik umah dye kat taiping.
semalamnya lak abg apple dah balik shah alam.
so conclusionnya tinggallah apple keseorangan kat rumah skunk.
sebab tu lah ada masa free lak skunk.
actually apple sunyi lah bila dah tinggal sorang sorang. hmmm =.='

haa...ari tu 1st time kalinya apple pegi eco park.
tempat dye tersangat amatlah menarik.
nak tengok ta rupa eco park tu macam mana?
ok, ok, next entry apple akan cerita pasal eco park kat korang hookay!

apple sayang korang !
muahhhhh......!

No comments: