Followers

lecturer kah?

tadi aku jumpa lecturer finance.
aku menyatakan yg mid sem finance and ekonomi aku pada date and time yg sama.
then, then, guess what?
beliau kata "awak pilih je lah salah 1"
damn! betul ke beliau lecturer? aku confius ya amat.
kalau beliau lecturer asli, ta kan lah ta tau betapa pentingnya mid sem exam tu.
markah der! markah! 1 markah ibarat sesaat waktu tidur terbuang aku tau! grrr!!!
errr...dah terlambat ke untuk aku drop kelas beliau?

hishhh...since tadika aku ta pernah skip mid sem exam.
mau mampus mak aku kerjakan kalau aku main skip skip exam ni.
ajaran apakah ini? nak benci beliau bole ta?
dah lah ajar macam membuai aku tidur je.
ehhh...lek luuu. jangan kutuk kutuk.
bardaulat karang merana lak aku.
syhhh....jangan bagitau beliau yg aku terkutuk beliau.
untunglah blog aku ta famous, takdelah beliau tau.
HAHAHA.

simpan rahsia kita tau. nanti ta pasai pasai bontot aku berbirat birat beliau pukui.

10 comments:

Aku shj said...

nasib baik aku tak kene. hehe. nasib badan

MisApple said...

untunglah ko kan .

sophie said...

Kejam gler men pilih2 lak.. Ape laa lec nie... xleh tukar tarikh ke?

ansuh... said...

refer kat bhgn akademik trus..hoho...sengal je lec tuh...myb ko leyh amk paper uh lmbt skit...g refer kat sam1 yg uruskan midxm...

Hanis MY said...

shhhh rahsia hik2... salam kenal dan akak folo sini...

cik misteriusha said...

erk..sian nye
ape punye lecturer larh?
x logik lgsung!

MisApple said...

@sophie: kejam kan beliau .
tu lah nanti apple nak pergi HEA je .
mintak tukar tarikh .

MisApple said...

@ansuh: lec ekonomi aku kata HEA yg tentukan tarikh exam ni .
so esok aku nak refer ke sana je .

MisApple said...

@hanis: hahaha .
simpan rahsia tau .
salam kenal jugak .
tengs kak .

MisApple said...

@cik misteriusha: tau takpe .
hilang hormat student pada beliau .