Followers

malu pada mr ehem ehem

ouh...hari ni 1st day kelas after CNY holiday.
kemalasan sangat menebal plus mood study masih ta datang.
kuliah finance tadi amatlah bosan after this ada kenegaraan and hubungan etnik.
perghhh...mengapa perlunya belajar subject tu? bosan tau ta!

kalau korang baca entry aku sebelum ni, aku ada comment pasal sorang mamat ni kan.
then aku tergerak hati nak tengok fb mamat tu keesokan harinya.
wahhh...memang tepat seperti jangkaan aku kot.

korang perasan ta apa yg ta kena?
nampak ta ada add as friend kat situ?
perghhh...mamat tu dah remove aku dari friend daaa. hahaha.

siapa kat sini pernah dengar suara merdu aku? hehehe.
actually aku wondering betul ke voice aku macam kanak kanak?
ada kot membe aku cakap macam tu? grrr!

ceittt....kurang asam kan ko cakap suara aku kanak kanak.
takpe takpe. ada ubi ada batas!
eyh...tadi aku tanya roomate aku suara aku macam kanak kanak ke.
roommate aku kata takdelah, suara aku suara lembut.
suka suka~ ngeee~

semalam aku call papa aku *not my real dad*
aku cerita kat dye pasal kes aku kena sound dengan wife orang tu.
lorh....penat dengar dye babbling blablabla.
ada sekali tu aku menjawab 'nak buad macam mana dah *mr ehem ehem* reject aku'
sekali papa aku cakap yg dye buad loudspeaker.
bongoklah kau! dah lah mr ehem ehem ada kat situ.
means dye dengar everything! malu siottt!
entah berapa banyak kali aku jerit 'ko bodo!' dekat papa aku. 
then bole lak ko tanya aku nak cakap dengan mr ehem ehem ke.
memang aku jeritlah 'ta nak lah bodo! maluuu!'
terus matikan call, sorok muka bawah bantal. hahaha.
macamlah mereka ada kat depan aku waktu tu kan.

then malam tu mr ehem ehem text aku tanya pasal kes tu.
errr...tolonglah jangan tanya aku pasal tu.
apsal lah ko ta buad buad ta tau je pasal kejadian tu.
aku segan plus malulah dengan ko.
dengan si papa tu yelah aku ta malu.
aku memang dah biasa story everything pada dye kot.

p/s: lain kali make sure orang yg kita call ta buad loudspeaker yaw~ *untuk diri sendiri sebenarnya*

8 comments:

sophie said...

Hahhaha..Malu giler weyh!! Alaa Mr Ehem Ehem xkan x faham2 lagii ishh

fara murni said...

shy2 cat la tu..

MisApple said...

@sophie:
tau takpe, amat malu di situ.
ta tau lah ta paham or buad buad ta paham.
hahaha.

MisApple said...

@fara murni:
tukar tukar.
shy shy tortoise.
hehehe.

sCUtebutter said...

ko kazen aku ke wei??? MALU siot!!! mcm tamau ngaku je ko kazen aku!!!

MisApple said...

siot je ko kan.
yelah ta nak ngaku cousin :'(
k fine !

cik misteriusha said...

erk..dy dh remove ko?
ceiyt..penakut btol
btw jgn rsau dy fren agy ngan ak
muahaha pape nnt ak update ek
btw..cumel lar awk
mr.ehem2 do care about u

MisApple said...

takpe ta kisah pun dye remove i .
he care bout me ?
*muka bangga*
hahaha .