Followers

IHY si polan !

hey what's up friend!
ok entry kali ni aku buad atas request from my bff iaitu mummy (panggilan gedik aku pd beliau).
ni semua gara gara status kat fb aku. wahhh...blog aku ni dah macam tempat bergosip pulak erk. blog aku kan. aku punya sukalah. ta pulak suruh kau yg taipkan? hahaha.

hoi apa kes pulak ni? ce cite, ce cite. hahaha. last meeting aku ada bagitau yg aku nak p posmotem untuk projek jualan big apple kan? kan? al-kisahnya bermula tika dalam bilik jkps di mana meeting masih belum di mula kan kerana menunggu ajk lain. ada lah si polan ni call aku kan. 'hey si polan, aku benci kau ahh. buad apa kau nak call aku?!' kata hati kecil ku. but aku still jawab call dari si polan coz mana lah tau ada hal penting pulak dah. setelah si polan kata dye saje call aku, memang aku tayang muka bafak annoying lah. kalau kau kat depan aku, mesti kau dah nangis tengok muka kerek aku waktu tu. bwahaha. ok, itu tipu.

serius kerek gila aku cakap dengan kau waktu tu kan. nada angkuh tahap dewa lah kata kan. ye, aku sedar kot semua tu malahan memang aku sengaja berbuad sedemikian rupa. memang aku langsung ta jaga hati and perasaan kau. nak tau kenapa? sebab selama ni ada ke pun kau kisah nak jaga hati aku? ta kan! so mampus kau lah si polan! i know no body perfect but u always make the same mistake! harap maaf, english saya pecah. tu lah pentingnye english edukesyennn-kata usop. hehehe. weyh kau jangan kata aku ta pernah bagi peluang pada kau hookay. dah banyak kali aku maap kan kau dengan harapan kau akan berubah 1 day nanti. but kau dah kecewakan aku! malah kau buad aku membenci kau. kau ingat aku suka ke nak bermusuhan ni? macam lah aku takde keje lain kan. kalau dapat income takpe lah jugak.

ouh ye, to mummy, u dah dapat tangkap ta siapakah gerangan si polan tersebut? mau hint lagi yaw? ok, baik lah. before ni i dah pernah wrote bout him kat blog buruk i ni. MR F***** (FUCK U!) kahkahkah. maaf kerana menggunakan bahasa yg agak kesat ye. ingin menggambarkan yg aku sangat benci pada si polan tersebut.

aku perasan yg jiwa senyum semacam kat aku lepas end call tu. entah entah beliau dengar ta? maklum lah jarak kitorang dekat jep kot waktu tu. untung hanan bagi aku choki choki pastu. chocolate is a good theraphy :) bagi aku lah kan. after dah separuh choki choki tu aku telan, hassan cakap jangan makan dah coz ta halal. katanya bahan nak buad whey powder tu ta halal. seingat teman kurang lebih ghope tu lah hassan kabo kan pada teman. kalau salah information, maaf kan lah insan yg lemah ni erk. hehehe.

malam tu tension jep aku dengan si ali. duk belakang aku pastu main main lak kerusi aku tu. pergi goyang kan lah. turunkan seat lah. ke belakang kan tempat sandar tu lah. seriusly terkejut kot waktu ali turunkan seat tu. tiba tiba seat terus jatuh ke bawah. silap silap otak aku pun bole shot macam beliau. haishhh =.=' ta pasai pasai jiwa tanya kenapa kat aku. pelik lah jugak si jiwa bila tengok aku ta senang duduk kan. nak jep aku hantok pala si ali bagi normal. hadoi.

2 comments:

cik misteriusha said...

ohhhhhh shittyy (lpas disopankn)
wth??
apsal dy na tipon u plak?
daaa~~~ eee geram nye ngan buaya..upps bukan,ptot naga ni
ape dy nak ha?
ceciter ceciter.. dhlar dh delete dri fren kn? urghhh~~
*rse hot plak*

MisApple said...

dye cakap saje jep call .
pastu dye kata kang ta call cakap sombong lak .
memang ta lah kan !
otak shot budak tu .