Followers

200th follower!


wow, wow, wowww! saya dah jumpa follower ke 200 lah! hoyeah hoyeah! ouh mesti ada yg kata 'hek eleh minah ni, lorat gila. baru 200 nak kecoh. kita bako je blog dye!' eyh, eyh...lek luuu... awok tau le follower mike udoh beribu riban. ada awok kisah? gini le ghupenye budakblogger baru nak up kan. ate mike kene le paham jiwe awok ni. ngehehe.


neway, a lot of tengs to LIBRAGURLZ yg sudi mem-follow blog cabuk aku ni. tengs jugak kepada semua follower aku. tanpa korang makin bertambah cabuk lah blog aku yg sedia cabuk nih. ta sangka blog cabuk macam nih pun ada insan yg sudi follow. sob, sob, sob. T.T sedih ta? sedih ta? ok, ok, stop acting! aku takde bakat nak jadi seperti fasha sendat mahupun lisa surirumah. hehehe.

alamak...hujung hujung sem ni purse aku pun dah kering, sen ta ramai. takde apa yg dapat aku bagi sebagai tanda penghargaan. terima lah ucapan terima kasih yg penuh keikhlasan dari aku ni. terima kasih! *ala ala alleycat gitu. auwww~

notakeyboardsoso: even aku sedar blog aku cabuk and takde mende pun, aku still hope korang rajin baca segala kemerapuan aku di sini. tengs guys sudi singgah >.<

4 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 bw sini..:)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

MisApple said...

tengs sudi jenguk :)

aNis said...

salam ziarah n follow blog misapple :-) best la dah 200 follow, anis baru 27 huhuhu..

MisApple said...

salam...tengs anis :)
nanti banyak lah tu.
hehehe.