Followers

lovely SOSO and RIRI

actually aku dalam dilema skang. ta tau nak balik this week or next week. ingatkan dapat setel assigment minggu ni. kalau ta setel jugak, aku balik minggu depan jep lah. ta sedap hati gak nak balik kalau assigment ta setel kan. *bajet pelajar cemerlang. kahkah.

aku ta tau lah apsal skang aku mengalami masalah sukar nak dapatkan topup kat sini. semua cakap topup dah habis. grrr! at last ayah aku jugak yg topupkan. tengs ayah sygs :) ngehehe. tadi ayah call tanya bila balik. aku cakaplah samada this week or next week. then ayah cakap kalau balik next week ta dapat lah merasa melanyak kete baru kak yong aku. OMG ! untunglah orang ada kete baru kan.

hari tu mak aku cakap abang aku mintak kete jugak. ta tau lah bila dye dapat kan. untunglah jadi anak laki kan. dulu waktu dye form 4 mintak moto dapat. aku ni mintak nak ambik lesen pun ta dapat dapat lagi. =,=' untunglah masing masing dah mula ada aset kan. nasib aku lah kan jadi anak bongsu. T.T aku ni apa ada? soso dengan riri jep lah harta kesayangan aku. tu pun kalau gadai, entah laku entah ta kan. korang mesti wondering bout soso and riri kan? soso + riri = sori sori. hahaha. ok, ok, actually soso tu my lovely lappy. aku bagi nama soso coz lappy ni dah ibarat soul aku. nak bagi nampak manja kan, so aku pun panggil lah soso. heeee :)
lebih kurang macam ni lah my soso. sama model tapi pic ni ehsan dari google. soso aku dah agak serabut coz banyak sangat folder and software. then belakang dye aku bagi pakai baju warna pink. hehehe. ta kisah lah ni lappy murah jep ke or whatever janji soso ni dah lama dengan aku. sayang gila kat beliau, ta sanggup nak berpisah rasanye.

ouh lupa lak nak introduce my riri. riri ni nset aku. aku baru lagi dengan si riri ni. honestly aku susah nak setia pada nset. hehehe. untunglah soso, aku setia kat beliau kan. tapi kali ni aku akan setia pada riri. aku betul betul berkenan kat si riri ni so aku pun melamar riri even nset lama aku takde cacat celanye. nset aku sebelum ni pun takde nama. si riri ni jep special kan, tu yg dapat nama. kenapa aku panggil riri? aku dapat idea dari model nset ni jugak. oleh sebab riri dari model xperia x8, kalau panggil ria dah macam beria jep. riri baru macam manja kan. hehehe. aku ni takde bf nak bermanja. soso and riri ni lah tempat aku bermanja. T.T *saja pancing simpati korang. bwahaha.
cuti sem ni aku ingat nak keje dengan penuh kegigihan. *angan mesti mau up kan. dapat gaji yg tinggi aku nak beli kamera kacak! wowww! korang tau ta kamera kacak tu apa? kamera DSLR lah sygs. hehehe.
kalau dapat benda kejadah ni memang heaven lahhh. ^___^ ye, ye, aku tau korang dah ada benda alah ni. aku ta mampu nak beli lagi, tu yg ketinggalan tu. ta payah lah bagi aku jeles tengok DSLR kacak korang tu. jeles tau! hukkk! =.=' lepas dah dapat kejadah ni, aku nak dapat kan my dream car lak. dream car aku takde lah mahal macam ferrarri ke porsche ke. membazir jep beli kete mahal mahal ni, setakat bole drive ke sana sini sudah lah kan. *padahal ta mampu T.T 
yeahhh...ni lah my dream car. SUZUKI ALTO ye rakan rakan. perghhh...cun siottt. *meleleh leleh air liur. wahai ayahku yg kacak bergaya, belikan adik kereta ni skang jugak bole ta? ngehehe.

notakeyboardsoso: kalau riri aku hilang, aku dakwa kau bedpet. siapa suruh kau buad pengakuan nak kidnap riri aku :p see u in court! lalala~

10 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 bw sini..:)
Free2 jalan2 blog saya eh^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

bedpet said...

hahahahaha. kurang ajiaaaaaqqqqq!!! aku culik soso lah. boleh ? buat kari.



psstt. soso tu bunyi mcm soto dah. ekekekekeke

MisApple said...

@アヌム ちゃん~~:
tengs sudi ke blog capok ni :)
ok, ok!

MisApple said...

@bedpet:
ouh...tidakkk!
sanggup kau pisah kan kami.
soooo cruel !

nak soto p order kat jenan.
hahaha.

Feza said...

balik la reen, buat semak je kat sini. hahaha. *gelak kejam*

MisApple said...

@feza:
kau halau aku ?
belikan aku tiket cepat !
nak balik skang gak *sambil hentak hentak kaki .

SofieyAzwa said...

Comel gila Soso nan Riri. Lappy Sofiey nama Minnie. Sebab HP mini. Heheehe

MisApple said...

tengs sofiey :)
at last ada gak org puji nama mereka comel.
*kembang semangkuk dah ni.
ngehehe.

cik misteriusha said...

eleh cik apple ni
even dy tade bf pon
dy ade byk abg2 angkat n adik agkat
tak pyah nk simpati >_____<

pesanan kat cik apple : mummy rse lmbat agi lar dpt DSLR tu gamaknye muahaha

MisApple said...

wahhh...mummy kejam!
sepatutnye doa kan semoga hasrat cepat tercapai.
abg2 n adik2 agkat pun layan gf depa jep :(