Followers

what's wrong with me?

aku ta tau nape dengan aku hari ni. umi tegur muka aku pucat. budak group aku tegur muka aku muka ngantuk padahal aku ta ngantuk langsung waktu tu. budak tu kata maybe sebab aku ta make up kot. then umi kata bukanlah, reen mana pernah make up. umi sangat mengetahui ye. hehehe.

then roomate aku tanya kenapa dengan aku hari ni. ada problem ke, kalau ada problem luahkan jep, jangan lah pendam sorang sorang. problem? entahlah weyh. rasanye macam takde. roomate aku kata selalu aku ceria, ni diam jep. seriusly benda tu jadi secara automatik. secara tiba tiba aku lebih selesa berdiam diri.  maaf lah roomate coz ta melayan kamu ye. macam macam kau cerita, macam macam kau tanya, tapi aku hanya diam jep. ta pun aku jawab sepatah dengan suara perlahan. kau ta buad pape salah pun dengan aku babe. just aku prefer mengadap laptop and berdiam diri skang ni. maaf coz ta layan karenah kau. bukan aku ta suka kau, tapi aku yg teruk. ta tau kenapa dengan diri aku. kenapa entah aku bole jadi macam ni.

tadi izah dengan mas ajak aku makan. mula mula aku ok jep then aku ta nak pulak. sebelum diorang nak p kafe tadi diorang tanya lagi. sampai masa diorang dah sampai kafe, izah still call aku tanya nak makan apa. dye nak tolong tapau kan. aku cakap lah kalau aku nak makan nanti after meeting aku order lah sendiri. izah cakap biarlah dye beli kan. aku cakap takpe lah ta nak lah. then izah tanya aku marah diorang ke. tengok reen! apa kau dah buad! diorang ta bersalah pun. ta pasal pasal diorang rasa bersalah lak. maaflah korang kalau aku buad korang rasa bersalah and menyusahkan korang. aku ta marah korang pun. korang ta buad salah pape pun kat aku lah. sorry coz buad korang semua risau ye. mood aku ni ada kaitan dengan bulan april ke? hmmm...entah lah.

kenapa aku teruk sangat ni! kelas banyak ponteng! dalam sehari just 1 kelas jep yg aku attend. tiba tiba aku selalu tidur awal. padahal sebelum ni ta pernah pernah aku tidur awal except kalau aku demam. assigment malas gila aku buad. dah seminggu aku ta sentuh pape assigment pun. skang yg ketara aku banyak diam kan diri. dah ta memekak sangat macam dulu. sampai membe membe yg rapat dengan aku wondering kenapa dengan aku. sorry ye korang. aku cuba kembali ceria and kepoh macam dulu ye. hehehe. ^___^

2 comments:

tiARa~~ said...

oih..kot kot ko nak cr blog ak tp jumpa ni link baru..heheh

www.belogtera.blogspot.com

MisApple said...

@tiara: tengs tiara .