Followers

I Stalk Your Profile

hey guys! ini bukan lagi kisah HACKS. ini kisah TEMTEH lak. haha. readers mesti ta faham apa itu 'temteh'. tapi that guy mesti faham. and i hope that guy read this! *___* hopefully! video bawah ni hampir sama dengan apa yg jadi kat aku. just ada beberapa keadaan jep ta sama dengan keadaan aku. ouh, lirik yg aku highlite tu maknanya sama dengan keadaan yg aku rasa hookay! so then presenting I STALK YOUR PROFILE by Jazz Hayat.

sumber: incik youtube


Ooh... Ini kisah sedih ku     
Aku mengharap kan      
Sesuatu yang tak pasti    <----i know kita dah clash but i stll....hmmm, u know kan.

Disaat kau disisiku    
Hidupku terasa indah      
Hidupku penuh   <---- i miss that time, masa kita bergelar couple!
Warna warni          
Seperti pelangi      

Ku akui ku rindukanmu    
Saat kau tiada di sisi  
Hancur hatiku     <---- honestly, i miss u damn much!
Bila kau Sudah berpunya...    


I stalk your profile when I miss you       
<---- hahaha. serius aku buad macam ni.  
Tengok semua gambar you tanpa jemu     <---- habis semua album u i tatap tau.
I stalk your profile when I miss you      
Adakah kau juga memikirkan ku      <---- i'm wondering bout this too =.='


Semua gambar-gambar you bersama si dia   <---- u cakap dye classmate u jep.
Dalam captionnya kata mu aku cinta dia      
Reaksi ku meluat tapi sedih pun ada <---- ouh, i dah kantoi dengan u bout this. u cakap i jeles. memang pun!
Memang kau ini player tapi malangnya        
Ku mahu kau Jua..   <---- errrr....no comment! haha.  

Kau seolah memberiku harapan      <---- maybe u ta patut cakap dengan nada lembut kat i.
Disaat sunyi rasa kesepian        
Kau seolah memainkan perasaan      
Ingin ku membenci mu tapi aku yang      <---- i dah try benci u. many times!
Tak tahaan      <---- but still failed!


then aku jumpa video balas di youtube jugak. lawak pulak aku tengok. kahkahkah. hopefully that guy ta terniat nak tujukan lagu balas macam dalam video bawah ni ha. so, enjoy guys!







notakeyboardsosobudak uum semua sibuk buat entry pasal penghujung sem. sedih aku baca especially yg student last sem. aku terniat gak nak tulis pasal tu tapi nantilah. hehehe.






7 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Okay, serius x faham. masih x dapat tangkap apa itu temteh? ^^!

cik misteriusha said...

babe T_______T
okey nnt ak search album yg mne stu
*busybody lak*
btw TEMTEH tu bear yg ex-bf cik epal bgi~~
she really love dis guy n so sad dorg clash bkan sbb curang ke ape..

Mr.Thinker@Ali said...

Owh, I got it now. Hehehe. Eh, sy x ada buat entry tntg hujung sem lg lar. ^^

MisApple said...

@mr. thinker:
terasa malas lak nak buad entry hujung sem ni.
hehehe.

MisApple said...

@cik misteriusha:
tengs bbe tolong terangkan.
album tu dah di hide dr aku.
hehehe.

Mr.Thinker@Ali said...

Awat malas2 neh? I'm waiting for your next entry yo! Hahahaha. ^^

cik misteriusha said...

ptut lar pon
aritu aku try usha album dy
tpi aku takjmpe pape pic yg bermesra ngan girl pon
btw, he is reading this entry
OMG!OMG!OMG!