Followers

result dari hacker?

Assalamualaikum wbt

as usual portal komuniti uum pasti akan bermasalah setiap kali time keluar result and musim add drop. dalam 2 jam yang lepas aku masih cuba cek result aku tapi masih gagal. so aku pun dah malas nak hadap. tapi kali ni aku mampu rileks and ta berapa nak bengang macam sem lepas. ni semua atas jasa baik hacker. hacker ni sometime berguna jugak ye dak. sebenarnya result untuk student uum akan di umum kan pada 20 hb jun iaitu semalam. tapi waktu 18 hb tu dah ada yang kecoh pasal result. then aku pun bukak portal tapi result sem lepas jep yang ada. pastu membe aku bagi aku 1 link suruh aku tengok kat link tu. ouh, ada pun! rupa rupanya mpp kata portal uum telah di hack. kira link tu dapat dari hacker lah. so kalau nak tau result sebenar still kena tunggu 20 hb. aku hope sangat result sebenar aku better. tapi membe membe aku yang dah boleh cek result kat portal cakap result diorang sama jep macam yang diorang tengok 18 hb tu.

result sem ni memang sangat hampeh! 1 subject yang menyebabkan pointer aku drop. grrr ! serius aku dah moral down. ni lah result terhampeh aku seumur hidup. mungkin jugak ini pengajaran untuk aku. anyway, tengs to mummy aufi and mama leha :) korang memang super awesome friends! at least aku rasa lega after cakap dengan korang. ouh, ta lupa jugak ucapan tengs a lot aku pada hacker! terbaikkk lahhh kau! ta payah susah susah aku nak hangin kat incik portal tu weyh.



notakeyboardsoso: kan bagus kalau semua hacker meggunakan kepakaran mereka ke arah kebaikan :)



12 comments:

Jer ... said...

sabar sabar :)

Mr.Thinker@Ali said...

Erk? Sudah boleh tgok? Lama x ada update UUM punya hal. cuti lar katakan. hehehe. >.<

MisApple said...

@jer:
nasib tahap kesabaran masih tinggi.
hehehe.

MisApple said...

@mr. thinker:
dah rindukan uum ke pun ?

Mr.Thinker@Ali said...

x rindu sgt kt UUM. Cuma bosan sbb x ada room mate nk temankan perbualan. Kalau room mate ada, boleh marah2. ^^

MisApple said...

LOL. sian roomate tu jd tempat lepaskan bosan.
si roomate, belasah jep dye ni nanti.

Mr.Thinker@Ali said...

Room mate sy kata x apa. Dia dah biasa. LOL! Room mate sy x brani nk belasah sy sbb sy dah tua. >.<

Feza said...

satu soalan je nak tnye. business law dpt pe?

MisApple said...

@mr. thinker:
dapat roomate junior ke?
ouh, yg tua di hormati tu.

MisApple said...

@feza:
errr...bisnes law?
tu lah yg aku sensitip.
merosakkan pointer. grrr!

Mr.Thinker@Ali said...

Room mate sy sama batch tp perangai dia keanak-anakkan. Itu pasal sy kena serius dan marah2 dia. Kalau sy seperti dia, habis kolej sntiasa berdekah tanpa henti. Hehehe.

MisApple said...

@mr. thinker:
hahaha.
kira macam abg dgn adik lah ni.
ok, jaga lah roomate tu elok2 ye.