Followers

kepupusan

KEPUPUSAN. sekarang ni aku rasa DPP (kolej) Sime Darby di UUM ni akan mengalami kepupusan kaum lelaki. almaklumlah lelaki yang sedia ada kat DPP tu pun ta ramai. 2 blok jep di bandingkan dengan perempuan yang 6 blok ni kan. then pasal intake yang akan register nanti, 335 out of 345 students are girls. GIRLS ok! that means only 10 students are boys. 10 boys tu pun international students ok. so no one malaysian guy will register as a new intake at DPP Sime Darby. OMG! dah jadi macam DPP Muamalat pulak ke? DPP Muamalat tu ok lah jugak cause dah memang sejak azali lagi semua perempuan.

ini bermakna semakin susahlah nak dapat participant dari kaum lelaki kalau ada projek -.-" rakan rakan yang lain tu pun, kau jangan nak beranganlah nak couple dengan junior nanti ye. kalau kau nak jugak pergi cari junior laki kat DPP lain. haha. ok, budak budak laki mesti seronok kan? maklumlah penuh dengan junior perempuan kan. means peluang korang nak dapat awek tinggi. sampaikan ada senior yang dah final sem kata nak ambik degree course lain pulaklah sebab nak stay kat sime darby. ok, ulat bulu dah naik daun nampaknya ye. tapi ada gak budak laki yang sedih cause ta dapat cari geng baru nak main bola nanti. alah, kau orang ajak jep lah international students tu main bola kan. apa salahnya. hehe.



oh ada junior yang dah mula tanya macam mana suasana dekat Sime Darby. percayalah Sima Darby memang terbaik! suasana tenang dan aman, dekat dengan tasek kan. kedudukan pun strategik dengan semua tempat.  yeah! aku bangga menjadi warga DPP SIME DARBY! anda pula bagaimana? hehe.


9 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

ah, semoga kolejku juga dikurniakan gadis seperti dpp sime darby. kekeke.

MisApple said...

@mr.thinker:
hamboi...suka korang erk bila ramai student perempuan masuk. ish3.

wunny said...

hye jiran DPP:)
ckit nye intake utk lelaki.
cm plik je. btl ke ni?

SofieyAzwa said...

Wahh.. Sime Darby! BEstnya

MisApple said...

@wunny:
jiran DPP? DPP mana?
tu lah kan.
biasalah tu kepupusan student laki.
hehehe.

MisApple said...

@sofieyazwa:
kenapa pulak best?

DINI said...

DPP tu ape weh?

Mr.Thinker@Ali said...

dpp refer to dewan penginapan pelajar.

MisApple said...

@dini:
mr.thinker dah tolong jawabkan soalan anda. hehe. dye macam ostel lah jugak.