Followers

stranger

STRANGER. dalam FB memang ramai strangers. nak pulak aku ni jenis approve jep orang yang add aku even aku hanya add orang yang aku kenal. so memang banyaklah jugak strangers dekat friends list fb aku. tapi ta semua strangers jahat. for example strangers perempuan yang add aku. then chat aku sembang elok elok jep. tapi ada jugak strangers yang buad aku annoying. selalunya strangers lelaki lah. aku memang ta suka melayan lelaki gatal. paling aku ta suka bila lelaki tu chat kata nak berkenalan tapi aku ta reply then mintak no phone lah mintak couple. serius ANNOYING! kalau kau chat aku cakap merepek repek tapi aku ta reply, so please BACK OFF! but sometime ada jugak strangers yang so FUNNY. chat aku macam macam, ajak couple lah mintak no phone lah bagai tapi aku ta layan langsung pun. i mean ta reply even a word then he admit yang dye desperate nak gf. pernah dalam 2-3 times jugaklah aku kena macam ni. really really funny right? haha. eyh tadi ada lagi a stranger chat aku. aku ta reply dye cakap aku sombong. so then aku reply lah tanya siapa dye, aku kenal dye ke. then bole pulak dye ajak main poker. serius PELIK. haha. tapi stranger tu letak gambar budak kecik sebagai DP. comel pulak gambar budak kecik tu. hehe.

ouh...talking bout stranger, hari ni jugak aku dapat text dari a stranger wish selamat berbuka kat aku. malas aku nak reply tanya siapa. membazirkan kredit aku jep. kan ? hey esok aku ingat nak buad puding caramel lah. tadi aku dah search resipi kat incik google. copy pun sudah. kalau ada semua bahan, aku buad lah. hehe. 1 more thing i can't wait untuk pergi beli gitar dengan nazwan. tapi si nazwan busy kerja lah pulak. susahlah macam ni. hadoi -.-"


4 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Hahaha! Kena remove saja itu orang maa. saya sudah melakukannya. berkesan. terasa selamat. kadang2 ditakuti gambar dicuri. itu suatu masalah yg berlaku ketika ini. so? jawapan dalam pemikiran anda. :)

lama x lawat sini. maaf. :)

bedpet said...

aku tak suka approve org yg aku tak kenal. serius tak suka. even ada mutual friend. tp kalau aku tak kenal, & letak dp gamba org lain (gamba kartun ke ape ke), jgn harap la den nak approve ekau. ekekekeke

MisApple said...

@mr.thinker:
remove erk?
ok gak tu.

MisApple said...

@bedpet:
aku letak dp johan.
kau approve aku ta?
haha.