Followers

HACKS

Malam ni mood emo gua datang.

“Ang nak hadap ngat cite HACKS tu kan. Haaa…ambik ang dah emo tak tentu pasai” kahkahkah.

Bai, citenye memang sedih bai! Ok, mungkin gua terlebih hayati kot.

Tapi watak Mukhlis tu. Die la punca! Punca gua emo!

Mukhlis- sanggup berkorban asalkan orang yg die sayang bahagia. Sometimes die hanya pura-pura happy. Die nak berbakti.

Tapi style Mukhlis tu betul-betul remind kan gua pada someone- my MR HACKS

Actually gua hope yg gua boleh kamceng sebagai membe Mr Hacks gua tu. Tapi die tak boleh kan, maka apa daya gua.

Lelaki gunakan istilah berkawan sebagai pembuka kepada setiap hubungan yg lebih serius tapi perempuan gunakan istilah berkawan untuk memutuskan sesuatu ikatan. (Mukhlis, 2012)

Mungkin Mr Hacks ingat gua maksudkan macam yg Mukhlis cakap dalam filem ni.

Memang tak lah wey! Aku serius la nak jadi membe kau, looser! Mana ada orang yg akan bagi aku cekelat hacks setiap kali keluar lepak selain kau wey. Aku rindu nak tengok kau buat keje gile. Kau kan bengong. Sejujurnye aku berharap sangat yg aku akan ternampak kau tapi kau tak perasan aku pun sebab aku nak perhatikan kau dari jauh. Nak tengok sama ada kau dah berubah or masih bengong macam dulu. lalala~





No comments: