Followers

Nota untuk dia

Dude, kau kat mana? Aku dah buntu tak tau kat mana lagi nak cari kau. 
Banyak benda aku nak cerita dengan kau, 7 hari 7 malam pun tak kan habis cerita. Tapi aku nak dengar cerita kau dulu. Cerita kau buat aku appreciate life aku, buat aku sedar yang ada orang lagi teruk dugaannya. 
Dude, dah lama aku tak dengar kau nyanyi live. Aku hanya mampu play video nyanyian kau yang pernah kau bagi kat aku dulu. Tapi aku tak puas la tengok video tu, pendek. 
Kau ok? How’s your life? Take care dude.

2 comments:

Kya Von Misteriusha said...

Semoga Allah jaga dia walau dimana pun dia berada :')

♥ Nana BamBam ♥ said...

semoga dpt jumpe dia...amin..huhu