Followers

Gemuk-kurus


Betul la kata wife abg sdara aku yg badan aku ni cepat naik cepat turun.

Sehari sebelum aku balik ipoh untuk cuti mid sem hari tu aku ada pakai seluar slack aku waktu pergi bilik lecturer. Time tu elok je muat lagi.

But then seminggu lepas cuti mid sem (time ni citang dah tegur badan aku berisi tu) aku dah tak muat nak pakai seluar slack yg sama. Dah ketat, tak boleh zip.

Hari ni dah masuk hari ke 4 aku puasa ganti. Aku puasa 4 hari straight. Lepas mandi tadi aku saja saja la nak try pakai seluar slack tu. Yesss dah muat! Langsung tak ketat.

Terus aku bbm monster bagitau pasal ni. Hehe. Punya la suka. Aku rasa aku kena maintain macam skang or kurangkan lagi berat aku. Tapi tak boleh kurangkan banyak banyak, nanti monster bebel lak kurus sangat tak cantik la buruk la apa la blablabla.

Time aku tengah tido tadi mak angkat aku call 2 kali. Then adik angkat aku pulak call, baru aku terjaga. Dia tanya aku datang tak kenduri sunat anas esok. Anas ni jiran family angkat aku. Dia kata anas asyik tanya je kak reen dengan kak sa datang tak. Serba salah pulak aku. Niat nak datang tu ada tapi macam takde transport je.


No comments: