Followers


Sehebat mana pun aku, aku akan kelihatan bodoh depan orang yg aku cinta.
Bukan nak kata aku hebat, tidak!
Persoalannya kenapa aku boleh kelihatan bodoh?
Nak pulak bila berdepan dengan orang yg aku cinta.

Adakah aku patut cek normality?
Mungkin ada outliers, then I have to treat the outliers.
Then analyze reliability. Calculate loading factor.
Find out correlation. Regression jugak, untuk dapatkan result.

Oh maaf, dari subjek cinta beralih ke SPSS pulak. My bad.
Mana mungkin SPSS analyze, calculate and get the result for my question previously.
Unless if I have collect data from questionnaire.

Back to the main topic, normal ke kalau aku nampak bodoh depan orang yg aku cinta?
Tapi kalau dia suka pada kelebihan aku, why not dia terima kelemahan aku?
People come with whole package, no body perfect right?
Whole package, I mean good and bad.

Aku prefer lagi guy yg terima aku kerana weakness aku.
Means weakness aku tu comel di mata dia.
And oleh sebab aku ni tak sempurna, dia lah yg akan sempurnakan diri aku.

Mr. Right, I wish you will come on a right time.
I don’t need Mr. Perfect, but I just need you my Mr. Right.

#Sesungguhnya assignment marketing research telah berjaya buat kepala aku jadi tingtong. Ok, akan aku lupakan cita-cita aku nak jadi market researcher. Even gaji besar tapi boleh buat aku jadi gila tak guna jugak.

No comments: