Followers

Good friends


Tadi Teha dengan peng mai bilik. Then tanya soalan yang sama hari-hari, “Reen, dah makan ke belum?” Aku tanya diorang nak cerita kahwin 5 dengan sepah the movie tak. Laju je diorang masuk bilik hulur pendrive. Then Teha cakap;

Teha: kitorang selalu risau kau tak makan tapi bila call je tak dapat.

Aku: kadang-kadang aku tak perasan lak nset dah off.

Teha: setiap kali nak makan je mesti teringat kat kau.



Aku teringat lak hari tu Monster text aku ajak makan. Then waktu tunggu makanan siap tu dia tanya aku;

Monster: Reen semalam kau tak makan eh?

Aku: makan la, aku makan nasi ayam dengan nyah.

Monster: Mas kata kau tak makan, risau kitorang.

Aku: ooo balik exam tu memang aku tak makan. Aku makan lepas balik dari SAC dengan canselori.



Geng, jangan risau lagi eh. Aku mesti makan punya setiap hari even just maggi. Kalau sehari tak makan, bukan Reen namanya. Million thanks atas keprihatinan korang semua. Serious terharu bebs! Hari-hari rajin cek aku dah makan ke belum.

And pasal nset tu. Sorry la sometimes aku tak berapa nak alert dengan nset aku. Bukan sometimes kot but almost the time I think. Sampai hari tu rumet aku cakap “kau kena alert dengan nset tu”. Ok ok, next time aku try untuk lebih alert dengan nset tu tapi tak janji la. Ngehehe.



No comments: