Followers

Mak bising sebab aku selalu masak pedas-pedas. Well dah aku masakkan, ofcoz la ikut selera aku. Aku pulak selalu komen yang mak masak tak pedas. Kata mak, kalau mak buat pedas nanti ayah tak makan pulak.

“adik, kamu nak buat apa bawak balik u nanti?”
“entah, tak tau lagi tapi adik nak buat yang ada coklat.”
Bila buat kek atau biskut pulak, aku suka buat yang berunsurkan coklat sebab aku ni gila coklat.


Point aku kat sini, mohon future imam aku sukakan diri anda makan pedas dan coklat.



No comments: