Followers

people changes. dia yang dulu bukanlah yg sekarang.
mungkin dia dah lama buang aku dari hidup dia.
tapi dia tak salah pun. aku lah yg salah.

bila flashback kisah 4 tahun dulu, aku tak halau dia pun.
apatah lagi buang dia dari hidup aku.
aku cuma bagi jawapan yg jujur aku rasakan time tu.
tapi dia yg undur diri. kecewakah dia pada aku?

aku tetap menanti panggilan dari dia.
at least sampai birthday dia yg tinggal beberapa hari je lagi.
kalau dia masih mendiamkan diri lepas tarikh tu,
it means kisah kami hanya tinggal kenangan.

think positive Reen! husnudzon!
maybe kalau kitorang still rapat, something worse will happen.
maybe salah sorang dari kitorang akan lebih terluka.
maybe inilah ketentuan Allah yg terbaik untuk aku dan dia.

may Allah bless :)